Duyurular

• Linear Mixed Models and Generalized Linear Mixed Models with Applications in Medicine konulu 8. yaz okulumuz 22 - 23 Mayis 2017 tarihlerinde Ladin Hotel Dalyan - Çesme / IZMIR de gerçeklestirilecektir.

• Enstitümüz yüksek lisans basvurularinda kullanilabilen Ege Üniversitesi Yabanci Diller Yüksekokulu tarafindan yapilan EÜ Yüksek Lisans Yabanci Dil Yeterlik Sinavi'nin 2017 yilindan itibaren Ocak ve Haziran aylarinda olmak üzere yilda sadece iki defa yapilacagi EÜ Yabanci Diller Yüksekokulu Müdürlügü tarafindan enstitümüze bildirilmistir. Bu kapsamda Haziran ayindaki Yüksek Lisans Yabanci Dil Yeterlik Sinavi'nin 6 Haziran 2017 tarihinde yapilacagi, adaylarin sinava girebilmek için 22 Mayis - 2 Haziran tarihleri arasinda kayit olmalari gerektigi bildirilmistir.

• Biyoistatistik danışmanlık istek formunu buradan indirebilirsiniz.

• Estimate 2 programına buradan ulaşabilirsiniz.